Bel nu 0599 711313
Menu

Menu

Riool Techniek Pals is niet alleen actief voor de particuliere markt, riooldiensten voor de zakelijke markt maken een groot deel uit van ons dagelijks werk. Wij bieden diensten aan op het gebied van riool ontstopping, camera inspectie, aanleggen riolering, herstel riolering, onderhoud riolering en specialistische diensten op het gebied van deelrenovatie van uw riool en nevelinspectie. Als specialist in riooltechniek met 25 jaar ervaring bieden wij 100% garantie op alle diensten. Met een dienst van Riool Techniek Pals is kwaliteit gegarandeerd.

Riool servicecontracten en groot gespecialiseerd materieel

Riool Techniek Pals biedt u servicecontracten van periodiek onderhoud tot en met all-in onderhoud en preventie aan uw bedrijfsriolering. De servicecontracten worden op maat gemaakt op basis van uw wensen en uw rioolsituatie. Riool Techniek Pals heeft voor elk rioolprobleem het juiste materieel in bezit, om uw bedrijfsriolering in korte tijd weer in goede staat te brengen. Kies daarom voor een service contract van Riool Techniek Pals. Riool problemen voorkomen is immers beter dan genezen.

Heeft u een rioolprobleem in de regio Emmen, Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Groningen, Klazienaveen of Hoogezand? Regiospecialist Riool Techniek Pals staat voor u klaar. Neem voor meer informatie over onze riooltechniek en riool servicecontracten contact met ons op of bekijk ons uitgebreide riooldienstenaanbod

Copyright 2021 - 2023 Riooltechniek Pals - Ontwikkeld door OnlineBouwers.nl