Bel nu 0599 711313
Menu

Menu

RIOOL ONTSTOPPING

Is uw gootsteen verstopt? Uw wc verstopt? Of is de afvoer van uw badkamer verstopt? Riool Techniek Pals biedt een specialistische ontstoppingsdienst voor al uw riool ontstoppingen in en rondom uw huis, maar natuurlijk ook voor uw bedrijfsgebouw. In de meeste gevallen zijn deze riool verstoppingen simpel op te lossen voor onze monteurs met veel kennis en ervaring in de rioolservice.

Onze servicebussen zijn daarnaast volledig uitgerust met de benodigde apparatuur om u de beste rioolservice te bieden. U kunt dan in zeer korte tijd weer gebruik makenvan uw keuken, toilet of badkamer. Ook voor de grotere bedrijfsklussen is Riool Techniek Pals u graag van dienst. Van Ter Apel tot Vlagtwedde, Stadskanaal tot Emmen: wij komen graag bij u langs!

Riool verstopt in Groningen, Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Emmen, Klazienaveen, Zwolle of Hoogezand? Regiospecialist Riool Techniek Pals staat voor u klaar. Woont u in één van deze regio’s, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem dan contact op met Riool Techniek Pals.

Neem ook voor meer informatie over gootsteen ontstoppen, toilet ontstoppen, bedrijfsklussen of andere vragen over riool ontstoppen contact met ons op.


Copyright 2021 - 2023 Riooltechniek Pals - Ontwikkeld door OnlineBouwers.nl