Bel nu 0599 711313
Menu

Menu

NEVELINSPECTIE

Heeft u last van vervelende rioolgeur of stankoverlast? Wilt u een specialistische rioolinspectie van uw rioolleidingen en eventuele breuken? Riool Techniek Pals komt graag bij u langs om met nevelinspectie uw rioolproblemen op te lossen. Nevelinspectie is een ideale techniek om snel en zonder onnodig graafwerk uw ondergrondse rioolleidingen te inspecteren en geurproblemen moeiteloos te traceren en lokaliseren.

Nevelinspectie wordt ook rookinspectie genoemd. Het is de beste methode als er sprake is van moeilijk te traceren stank uit het rioleringssysteem. Een rioolstelsel is een gesloten systeem. Met een rookmachine vullen we het gehele rioolstelsel met rook. Op de plek waar iets mis is, komt nevel tevoorschijn. Voordeel is dat er nu doelgericht gewerkt kan worden om het probleem op te lossen, dat voorkomt onnodig werk, schade en kosten.

Riool Techniek Pals is de riool regiospecialist in Groningen, Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Emmen, Klazienaveen, Hoogezand en Zwolle. Woont u in één van deze regio’s, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem dan contact op met Riool Techniek Pals

Neem ook voor meer informatie over nevelinspectie voor uw rioolstelsel contact met ons op.

Copyright 2021 - 2023 Riooltechniek Pals - Ontwikkeld door OnlineBouwers.nl