Bel nu 0599 711313
Menu

Menu

Herstel en Onderhoud Riolering

Om uw riolering in de best mogelijke staat te houden, is het belangrijk om preventief onderhoud aan uw riool te (laten) verrichten. Riool Techniek Pals kan u daar natuurlijk bij van dienst zijn door te zorgen voor grondige rioolreiniging. Afhankelijk van de situatie van uw riolering kan er gekozen worden voor mechanische reiniging of waterdruk reiniging.

Mechanische reiniging riolering

Mechanische reiniging is geschikt om de afvoerleidingen van uw riolering binnenshuis te reinigen. Bij deze reiniging worden de afvoersystemen schoon gefreesd, zodat de leidingen helemaal schoon zijn en weer de diameter hebben zoals die was bij plaatsing. Dankzij onze geavanceerde apparatuur blijft uw woning helemaal schoon.

Waterdruk reiniging riolering

Afhankelijk van uw rioolsituatie kan er ook gekozen worden voor waterdruk reiniging, waarbij met een hoge waterdruk de leidingen worden schoongespoeld. Dit zorgt er voor dat rioolverstoppingen worden verwijderd en uw riolering weer schoon is.

Wanneer u gebruik wilt maken van regelmatig rioolonderhoud en rioolreiniging, kunt u ervoor kiezen om een riool onderhoudscontract af te sluiten. Wij zorgen dan dat uw riool in topconditie blijft.

Heeft u riolering ook aan onderhoud of reiniging toe? Riool Techniek Pals is de riool regiospecialist in Groningen, Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Emmen, Klazienaveen, Hoogezand en Zwolle. Woont u in één van deze regio’s, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem dan contact op met Riool Techniek Pals.

Neem ook voor meer informatie over rioolonderhoud of rioolreiniging door middel van mechanische reiniging en waterdruk reiniging contact met ons op.

Copyright 2021 - 2023 Riooltechniek Pals - Ontwikkeld door OnlineBouwers.nl