Bel nu 0599 711313
Menu

Menu

Ontdek de oorzaak van uw rioolprobleem

CAMERA INSPECTIE

Komen er regelmatig rioolproblemen voor in uw huis of bedrijfspand? Merkt u steeds meer kwaaltjes aan uw riolering? Riool Techniek Pals kan u hierbij helpen door een camera inspectie van uw riolering uit te voeren. Met de camera inspectie kan Riool Techniek Pals snel de oorzaak van uw rioolprobleem bepalen. Met een camera wordt het riool bekeken en de schade vastgesteld. Is er iets kapot, is er sprake van een verzakking of is het riool vervuild? De oorzaak is met een camera inspectie snel gevonden, waardoor de beste oplossing bepaald kan worden. Daarnaast kunt u de camera opname op USB krijgen.

Riool Techniek Pals kan ook het NaviTrack systeem inzetten om rioolproblemen te traceren en lokaliseren. Met deze techniek kunnen we snel en zonder onnodig graafwerk uw ondergrondse rioolleidingen opsporen en inspecteren en problemen, zoals riool verstopping, opsporen. Met dit systeem besparen we tijd, onnodig graafwerk en geld.

Uw rioolstelsel wordt moeiteloos in beeld gebracht door de continue informatie die wordt weergegeven op het beeldscherm van de NaviTrack riool apparatuur. De diepte van uw riool, hellingshoek, richting en afstand zijn zonder problemen af te lezen waardoor Riool Techniek Pals met een grote nauwkeurigheid rioolproblemen kan lokaliseren. Aangezien de NaviTrack riool apparatuur zeer compact en draagbaar is kan Riool Techniek Pals op vrijwel elke locatie een rioolinspectie uitvoeren.

Heeft u een rioolprobleem in Groningen, Ter Apel, Vlagtwedde, Stadskanaal, Emmen, Klazienaveen, Zwolle of Hoogezand? Regiospecialist Riool Techniek Pals vindt doormiddel van een camera inspectie de oorzaak van uw rioolprobleem. Neem voor meer informatie over NaviTrack voor uw rioolstelsel contact met ons op.

Woont u in één van deze regio’s, maar staat uw plaatsnaam er niet bij? Neem dan contact op met Riool Techniek Pals.


Copyright 2021 - 2023 Riooltechniek Pals - Ontwikkeld door OnlineBouwers.nl